„Петък с Yettel“ раздава отстъпки до 60% за устройства и пътешествия през ноември

Този месец петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки до 60% за разнообразни устройства и намаления за ноемврийски пътешествия. За да пробват късметa си, участниците трябва само да открият специалния банер на началния екран на приложението и да изтрият виртуалната скреч карта. Сред изненадите на „Петък с Yettel” са скрити отстъпки за смарт телефони, смарт часовник, домашни системи за видеонаблюдение и пакети с допълнителни МB интернет. Потребителите могат да получат и отстъпки с някоя от партньорските оферти на магазини за премиум козметика ZlatnaRibka, Top Rent A Car, booking.com, верига хотели „Шарлопов“ и PRAKTIS.

За да не пропускат всеки петък с изненади, потребителите могат да се абонират за седмично напомняне в деня на играта през радио бутон в играта или през банер в секция Актуално в приложението Yettel.

YouTube

През ноември в „Петък с Yettel” се включва и верига магазини за премиум козметични марки ZlatnaRibka, които предоставят 10% намаление за страхотните брандове CHI, Macadamia и MKS Eco. Мечтаното пътешествие става още по-достъпно, ако шансът на участниците им донесе 12% за услугите на Top Rent a Car, 4% кешбек при използването на платформата Booking или отстъпка от 11% за резервация в привлекателните хотели от веригата „Шарлопов“. Само на 4 ноември потребителите на мобилното приложение на телекома имат възможността да спечелят и 15% намаление за пазаруване във верига строителни хипермаркети PRAKTIS.

Късметът на участниците може да им донесе цели 60% отстъпка за система за домашно наблюдение D-LINK Home Security HD Starter Kit или D-LINK Smart Home HD Starter Kit. Те внасят спокойствие във всекидневието с актуална информация за всяко движение и за всеки звук в дома, независимо от часа в денонощието. При съмнително движение вкъщи или отваряне на врата, се активират алармени сигнали, а ако потребителят е далеч от дома си, получава известие на смарт телеофона си.

„Петък с Yettel” може да зарадва включилите се и с 25% отстъпка за впечатляващите смартфони OnePlus Nord CE 2 8/128GB и OPPO Reno7 lite 5G 8/128GB, както и с намаление от 30% за RIVERSONG Motive 3 Pro Smartwatch Black. Смарт часовникът е идеалният помощник за всеки, който иска да изгради по-здравословни навици и търси мотивация да се движи повече. Благодарение на изцяло мултитъч екрана носещият го следи лесно физическата си активност, кръвно налягане, пулс, съня и дори нивото на кислород в кръвта. Любимата музика с кристално чист звук също е още по-близо с намаление от 20% за безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE White.

Повече за информация за играта и нейните условия можете да откриете на тук

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе