Отличиха шест деца в конкурса за най-добра рисунка по повод 1 ноември в Кубрат

Заместник-кметът на Община Кубрат Мирослав Йорданов, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов и началникът на Отдел „Просвета, култура, социални дейности и техническо обслужване“ към Община Кубрат Здравко Вутов, наградиха победителите от конкурса за най-добра тематична рисунка, посветена на Деня на народните будители, в който участваха ученици от СУ „Христо Ботев“ и ОУ „Христо Смирненски“ в град Кубрат.

На първо място беше отличена първокласничката от СУ „Христо Ботев“ Божидара Михайлова, следвана с второто място от шестокласничката на ОУ „Христо Смирненски“ Найлян Асмин. За третото си място беше награден Даниел Петров също от СУ „Христо Ботев“. Поощрителни награди получиха второкласничките – Бесте Вадетова, Дилара Осман, както и Суде Денисова от четвърти клас – възпитаници от Средно училище „Христо Ботев“ в град Кубрат.

YouTube

От името на Кмета на Община град Кубрат, г-н Алкин Неби, представителите на Общинската администрация в лудогорския град изказаха благодарности на всички деца, взели присърце идеята и участвали със своите страхотни рисунки в конкурса.

Изложбата е експонирана в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1891“ в Кубрат и може да бъде разгледана до края на седмицата.

ШЕСТ ДЕЦА БЯХА ОТЛИЧЕНИ В КОНКУРСА ЗА НАЙ-ДОБРА РИСУНКА ПО ПОВОД ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИДнес, заместник-кметът на…

Posted by Община Кубрат on Thursday, November 10, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе