Каменово отбеляза празника на християнското семейство

На 21 ноември кубратското село Каменово отбеляза празника Въведение Богородично или Денят на християнското семейство. По покана на читалище “Напредък” присъстваха част от местното настоятелство, а в уютната атмосфера на културната институция неусетно изминаха няколко часа.

Домакините уважиха гостите с домашно приготвени вкусотии от традиционната българска кухня, а сред присъстващите беше и бивша библиотекарка в Каменово, г-жа Пенка Стоянова, която отпразнува своята 77-годишнина.

YouTube

Домакините, в лицето на секретарят на читалището Петя Неделчева, пожелаха на всички присъстващи най-вече здраве и много щастие.

По повод Деня на християнското семейство поздравителен адрес към всички празнуващи този празник бе отправен и от кмета на Община Кубрат г-н Алкин Неби

„Уважаеми съграждани! Най-сърдечно Ви поздравявам с Деня на християнското семейство и християнската младеж – Въведение Богородично! Семейството е стожер на духовността и стабилността на обществото.

То е силната връзка между различните поколения, характери, цели и стремежи, което ни учи на разбирателство и хармония.

В най-близките до нас хора търсим утеха в трудни моменти, с тях споделяме нашите радости! Нека по-често показваме oбичтa и пpизнaтeлнocттa cи eдин ĸъм дpyг и бъдeм eдинни!

Моето пожелание е да има повече млади и сплотени семейства, които в спокойна и сигурна среда да отглеждат децата си. Бъдете здрави и щастливи!“, казва в обръщението си кметът Алкин Неби.

КАМЕНОВО ОТБЕЛЯЗА ПРАЗНИКА НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО На 21 ноември кубратското село Каменово отбеляза празника…

Posted by Община Кубрат on Monday, November 21, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе