Нов автомобил за Домашния социален патронаж в Кубрат

Със собствени средства Община Кубрат закупи поредният чисто нов автомобил за разнос на храна и в служба на потребителите от Домашния социален патронаж в община Кубрат.

Превозното средство беше представено днес, като то е вече пето в обновения автопарк на Общинското предприятие в лудогорския град, закупено със съдействието на Общината и кмета г-н Алкин Неби.

YouTube

Ключовете на новата придобивка връчи лично кубратският градоначалник на директора на ОП „Социални услуги” г-н Ахмед Камбер.

Автомобилът от марката „Renault“ е снабден с най-различни удобства за улеснение на водача, както и с антибактериално покритие в отделението при транспортиране на храните.

Общинското ръководство пожела безаварийна работа на шофьора, подчертавайки, че Общината продължава да спазва поетите ангажименти към жителите и потребителите на социалните услуги.

От своя страна директорът Ахмед Камбер благодари за новата придобивка, както и за екипната работа. На днешното представяне присъстваха още Председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, общинските съветници Имрен Кърмъзъ и Мариета Борисова, както и кметът на село Горичево Ерсен Ибрям.

ОБЩИНА КУБРАТ ЗАКУПИ ПОРЕДЕН АВТОМОБИЛ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ Със собствени средства Община Кубрат закупи поредният чисто…

Posted by Община Кубрат on Wednesday, November 30, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе