Отчетни събрания на общинските организации на БЧК в Разград

На 06.12.2022 година в залата на Общинска администрация – Самуил се проведе годишното отчетно събрание на БЧК – Самуил. Председателят на общинската организация – Розалина Борисова запозна присъстващите с отчета на Общински съвет на БЧК – Самуил. Делегатите приеха единодушно годишния отчет, отчета на Общинската контролна комисия и Плана за работа през 2023 година.
Гости на събранието бяха г-жа Севим Рамаданова, зам.-кмет на общината, директорът на Секретариата на Обл.С на БЧК – Разград – Милена Кехайова и специалистът в секретариата на ОС на БЧК – Олга Занева.

Общинската организация на БЧК – Самуил е червенокръстката организация, която заслужено е получавала признание и висока оценка на областно ниво. Организацията е известна с традиционно добри контакти и партньорски взаимоотношения с местната власт, с адекватните решения които търси и намира в подкрепа на уязвимите хора от общността.

YouTube

Традиционно и през тази година се наблюдава запазване броя на членовете /266 членове, разпределени в 15 дружества/ и високия процент на обхват спрямо населението – 3,5%.

Учреденият през 2009 година клуб на БМЧК СУ „Св.Св.Кирил и Методий“ –в Самуил, вече тринадесета поредна година развива интересна социално – помощна и здравно-просветна, дейност.

Отчетни събрания на общински организацииНа 06.12.2022 година в залата на Общинска администрация – Самуил се проведе…

Posted by Областен съвет на БЧК – Разград on Tuesday, December 6, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе