Подаръци за деца в неравностойно положение от кмета на Кубрат

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Община Кубрат подари коледни ваучери на деца в неравностойно положение.

Топли думи бяха отправени от представителите на Общинското ръководство, начело с кметът г-н Алкин Неби, който лично се срещна с децата в Ритуалната зала към местното читалище в град Кубрат.

YouTube

На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, заместник-кметовете Мирослав Йорданов и Женифер Пойраз, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов, завеждащият отдел „Просвета, култура, социални дейности и техническо обслужване“ Здравко Вутов, училищни преподаватели и други.

В своето обръщение към присъстващите кметът Неби пожела за Новата 2023 година на всички най-вече здраве и щастие, призовавайки младите хора да тачат родния край и да не го напускат.

„Скъпи деца, Скъпи преподаватели и наставници, И днес спазихме традицията за Вас, която и занапред ще се стараем да осъществяваме и надграждаме, а именно – да сме до Вас и да Ви подкрепяме с каквото можем! Искам да Ви пожелая да бъдете с гордо вдигнати глави, защото сте невинни и чисти, защото сте бъдещето на Община Кубрат и на нашата Родина! Желая Ви от сърце най-вече да сте живи и здрави! Бъдете старателни и ученолюбиви, доказвайки себе си чрез постоянство и упоритост, защото все някога и вашето старание ще бъде оценено. Желая на всички присъстващи весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници, с много уют и семейна топлина!“, каза в обръщението си към децата кметът на Община град Кубрат Алкин Неби.

Поздравления бяха отправени също и от председателя на Общинския съвет г-н Хюсеин Юмеров. Коледни ваучери и лакомства получиха общо 68 деца от населените места на община Кубрат.

КМЕТЪТ АЛКИН НЕБИ СЕ СРЕЩНА С ДЕЦА ОТ ОБЩИНА КУБРАТ В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Община Кубрат…

Posted by Община Кубрат on Monday, December 19, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе