Емпатистите от Кубрат изпратиха с благодарност 2022 година

Година наситена с емоции, нови приятели и много нови преживявания отчетоха емпатистите на последната си сбирка в последните дни на изтичащата 2022 година.

В последните дни на годината, дойде и добрата новина от столицата, от годишните награди на Доброволчески инициативи 2022 година, свързана с благотворителността дейност на кубратските емпатисти, „Коледна топлина“ получи почетната грамота на Алинса за работа с доброволци и Фондация Лале. С благодарност и удовлетворение от постигнатото и наученото, активните доброволци Хелин, Еля, Изел, Еда, Дилек, Никол, Ная, Алим, Нели, Ива и др, изпратиха 2022 година, която ще запомнят с безброй милите спомени, които създадоха сами.

YouTube

Сред тях посещенията в: „Кубратска гора“ по случай седмицата на гората, срещите на открито сред природата и запознаването с позитивни техники за добро настроение и повишаване мотивацията за учене, подготовката на третото издание на благотворителната кауза „Коледна топлина“, която тази година получи подкрепа от чужбина и от различни краища на страната. С особено вълнение ще се помнят посещенията в детската онкология във Варна, в Дома за стари хора Тертер, както и в Центъра за уязвими деца в Тутракан. Още по ентусиазирани учениците казаха „Здравей 2023. Добре си ни дошла с новите предизвикателства“.

На традиционното празнично тържество, освен символичната размяна на подаръци, доброто настроение, снимките за спомен, добротворците получиха своите похвални грамоти за активност през годината.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе