Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда днес в Разградско

Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда днес на територията на ОДМВР-Разград.

Обект на проверките са наркосборища, заложни къщи, търговски обекти, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения. Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове, на които продължават проверките на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегалната миграция и нарушения на ЗДвП. В засилените контролни действия са включени екипи на „Охранителна полиция“, „Пътна полиция“, „Икономическа и криминална полиция“, както и екипи на Жандармерията. 5 КПП-та функционират на територията на РУ-Разград, 4 са на територията на РУ-Кубрат и 5 на територията на РУ-Исперих.

YouTube

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе