Каква рокля да изберем за бала?

Дълга, къса, дантелена или може би просто малка черна рокля? Каква рокля за бала ще направи правилното впечатление? Разгледайте нашите съвети и научете как да се облечете за абитуриентския бал, за да бъде ефектни и оригинални! Обещаваме, че ще харесате тези рокли.

Ето откъде трябва да започнете!

YouTube

Тя трябва да бъде незабравима, феноменална и оригинална, но и съобразена със случая и… удобна. Чудите се каква абитуриентска рокля ще подхожда на последното грандиозно парти с вашите приятели и учители от училище? Ще изглеждате шик в рокля с дължина до коляното, до средата на прасеца или до земята . Тези дължини на абитуриентски рокли най-добре се вписват в дрескода, защото не са прекалено провокативни и могат да изглеждат ефектно.

Обърнете специално внимание на избора на кройка! Подходящият тоалет ще подчертае силните ви страни и умело ще прикрие несъвършенствата ви. Удобството също е ключово . Ако искате да купонясвате докрай, облечете рокля, която ще ви осигури комфорта на движение и ще ви остави да лудувате на дансинга на любимите си музикални хитове. Същото правило важи и за обувките!

Абитуриентска рокля – дълга или къса? Предлагаме кой да изберете

Да се ​​заемем с бизнеса: макси, миди или мини? Всеки от тях може да бъде наистина ефективен! Сред модните абитуриентски рокли дългите са толкова популярни, колкото и късите с долна част от тюл. Така че, ако харесвате творения с WOW ефект , заложете на класическа вечерна рокля до земята или стилна рокля на принцеса, която допълнително ще отслаби оптически краката Ви. Късата абитуриентска рокля със сигурност е по-удобна , но не забравяйте, че не трябва да е твърде къса. Дължината до коляното е безопасен и много момичешки вариант!

При дълга абитуриентска рокля си струва да помислите за корекции в кройката, така че творението да пасне идеално на вашия ръст , благодарение на което няма да я настъпвате, докато танцувате. Обърнете внимание и на долната част на роклята. Неслучайно тенденциите отдавна са доминирани от дългите абитуриентски рокли с чувствена цепка. Те не само ви позволяват елегантно да подчертаете фигурата , но и осигуряват комфорт при танцуване. 

Каква ще бъде перфектната абитуриентска рокля за нисък човек ?

Момичетата с дребна, филигранна фигура могат да изглеждат страхотно в дълги рокли, за предпочитане едноцветни, с плавна долна част и V-образно деколте.Можете да допълните къса абитуриентска рокля с нюд обувки, които оптически ще издължат краката ви.

Най-голямата дилема? Определено цветът! Чудите се какъв цвят рокля за бала да изберете, за да се отличавате от тълпата и в същото време да изглеждате елегантно? Има доста варианти. Подбрахме най-актуалните тенденции за абитуриентски балове, сред които със сигурност ще намерите нещо за себе си.

Черна абитуриентска рокля

Малката черна рокля ще бъде идеална за любителите на елегантността в стила на Одри Хепбърн или Коко Шанел. Ако се чувствате най-добре в подобни стилизации, едно семпло творение ще бъде хит, особено когато го допълните с аксесоари, като например червени обувки на висок ток и наниз от перли. Хитът на сезона определено са черните дантелени рокли , които царуваха на модните подиуми на топ дизайнерите. Можете да стилизирате такъв тоалет по класически начин – с нежни златни бижута и бежови обувки на висок ток или във викториански стил – с готик висулка и черни обувки. 

Феноменален ефект ще има и черна дълга рокля . За бала е най-добре да го комбинирате с нещо момичешко, в бляскав стил, например златисти сандали на игла и мини портмоне на верижка. алтернатива? Интензивен, силно наситен нар! Тъмносиня абитуриентска рокля ще изглежда елегантно в компанията на много фини сребърни аксесоари!

Червена абитуриентска рокля

Огнено червеното е смело предложение за момичета, които наистина обичат да се отличават. Дантела, тюл, макси или дори минималистична, с много семпла кройка – всяка червена абитуриентска рокля ще привлече вниманието . Ето защо си струва да добавите класове към него с подходящи допълнения. Стил на червеното творение ще придадат бежови или черни обувки на висок ток . Малки, деликатни, златни бижута също ще бъдат полезни.

Абитуриентските тенденции от няколко сезона неизменно са доминирани от благороден нюанс на червено вино, известен като бордо. Абитуриентска рокля в бордо ще изглежда красиво с черни обувки на висок ток и по-здрави бижута в злато или сребро. С този цвят на облеклото можете да изберете и по-смела кройка (например с дантелен топ с испанско деколте) или леко лъскава материя (бордовата тафта изглежда много по-добре от класическото червено).

Пастелни абитуриентски рокли

Пудрово розово, синьо, кремаво, нюанси на нюд или лилаво-виолетово са от своя страна перфектните цветове на абитуриентските рокли за почитателите на фините, момичешки стилизации. Противно на външния вид, те не трябва да изглеждат сладки и инфантилни , дори ако изберете пастелна абитуриентска рокля с долна част от тюл. Всичко, което трябва да направите, е да добавите метални, елегантни аксесоари към него.

Сребърни обувки на висок ток и диамантени обеци ще паснат перфектно на синьото облекло. За пудрово розово можете да изберете розово-златисти аксесоари и обувки. А оригиналната бяла абитуриентска рокля ще придобие невероятен шик благодарение на златисти високи токчета и семпли, ефектни бижута, например със силен геометричен мотив. 

Как да се облечем за бала? Идеалните аксесоари за абитуриентска рокля

Не само роклята е от голямо значение , но и аксесоарите, избрани за нея. Най-важният елемент, когато става дума за аксесоари, разбира се, са обувките. Те не само трябва да подхождат на тоалета, но и да осигуряват комфорт, за да можете да се търкаляте в тях цяла нощ без ожулвания и ожулвания. Помпите отдавна са най-модерният вариант, но макси роклите изглеждат чудесно и в компанията на сандали на висок ток. Не харесваш токчета? Потърсете помпи с блок пета, които изглеждат също толкова бляскави.

Важни са и бижутата, които идеално ще допълнят балната ви рокля . За семпъл тоалет, например малка черна рокля, можете да изберете нещо по-голямо и привличащо вниманието, като колие с цветни камъни или дълги диамантени обеци. На свой ред, за ефектно творение с тюл, дантела или пайети изберете нещо деликатно, например обеци с перли или фина златна верижка . Интересно предложение са и аксесоарите за коса, които могат да заменят бижутата. Може би лента за глава, украсена с кристали или скоба за бижута? Това със сигурност е чудесна алтернатива на класическите обеци!

Също така си струва да съчетаете мини-чанта с роклята за бала, за предпочитане на декоративна верига . А ако сте избрали рокля с отворени рамене, помислете за стилна връхна дреха, като oversize яке или интересна кожа. Това е страхотен моден акцент в стайлинга.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе