Коалиция “БСП за България” регистрира листата си с кандидати за народни представители от 18 МИР – Разград

Коалиция “БСП за България” регистрира листата си с кандидати за народни представители от 18 МИР – Разград. БСП ще се яви с пълна листа на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Отборът на социалистите съчетава в себе си ентусиазма и силата на младостта с опита и знанията на по-възрастните.

Водач на листата е Наско Анастасов. Член на партията. Историк, завършил ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Председател на Областния съвет на БСП – Разград. Председател на Общински съвет на БСП – Цар Калоян. Областен управител на Област Разград /2005 – 2009г./. Бивш общински съветник. Семеен с двама сина, двама внуци и една внучка. Роден 1958г.

YouTube

Втори в листата е Николай Пенчев. Член на партията. Председател на Областния съвет на Младежко обединение в БСП – Разград, член на Оперативното бюро на Националния съвет на Младежко обединение в БСП и член на Националния съвет, член на Общински и Областен съвет на БСП – Разград, председател на Младежки Общински съвет – Разград, представител на Област Разград в Съвета на децата към ДАЗД /2018 – 2020г./. Студент по Право. Роден 2001г.

На трето място е Кремена Радева. Гражданска квота, представител на Община Разград. Финансист, работи в сферата на счетоводството и финансовите консултации. Семейна с две деца и трима внуци. Родена 1968г.

 Четвърта позиция заема Гретина Колева. Член на партията. Юрист, представител на Община Кубрат. Завършила е ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий, семейна с дъщеря на една година. Председател на Младежко обединение в БСП – Кубрат и зам.- председател на Областен съвет на Младежко Обединие в БСП – Област Разград. Родена 1994г.

Пети в листата е Любомир Райчев. Член на партията. Икономист, общински съветник в Общински съвет – Разград, член на Изпълнителното бюро и Общинския съвет на БСП – Разград. Председател на УС на Потребителна кооперация “Единство” – Разград. Има син и дъщеря. Роден 1958г. 

Шестото място заема Таня Тодорова. Член на партията. Историк, директор на Регионален исторически музей – Разград. Завършила е ШУ “Епископ Константин Преславски”. Общински съветник в Общински съвет – Разград, член на Изпълнителното бюро, Общинския и Областен съвет на БСП – Разград. Родена 1985г.

Седми в листата е Станислав Стоянов. Член на партията. Икономист, председател на Общински съвет на БСП – Завет, член на Областен съвет на БСП – Разград. Занимава се с частен бизнес. Бивш общински съветник. Роден 1964г.

На осмо място застава инж. Ивайло Димитров. Член на партията. Общински съветник в Общински съвет – Разград, член на Общинския съвет на БСП – Разград. Специалност “Индустриално инженерство”, представител на Община Разград. Технически ръководител във фирма “Иноксис”. Семеен с едно дете. Роден 1983г.

Листата бе подкрепена от Добрин Добрев – председател на Общинския съвет на БСП – Разград и първи зам.- Кмет на Община Разград.

„Ще водим позитивна кампания, обърната към хората. Нашата цел е осигуряване на по-добър и достоен живот за жителите на Лудогорието!“, споделиха от БСП – Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе