Ивайло Петев: Ще дам всичко от себе си да върна отбора на правилния път (ВИДЕО)

Новият старши треньор на Лудогорец Ивайло Петев бе представен пред медиите на стадион „Хювефарма Арена“. Опитният специалист се завърна в Разград и заяви, че отборът ще направи всичко, за да спечели титлата. 

„Искам да благодаря на собствениците за доверието към мен. Много бързо стана всичко. Очаквах, че това рано или късно ще се случи. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на отбора и да се върне на правилния път. Не е тайна, че имаме малък проблем. Всички имаме една единствена цел. Наясно съм с абсолютно всичко, което хората очакват. Знам какво мога и какво искам. Отборът разполага с изключително добри футболисти. Лудогорец винаги играе атакуващ футбол“, започна Петев.

YouTube

„Клубът е на топ ниво. Това е европейски отбор с резултатите, които постигна. Винаги гледам какво ще се случи утре, а не лежа на стари лаври. Лудогорец е на второ място, но всичко е в наши ръце. Най-важният мач е в неделя. В Лудогорец винаги са играли доста добри играчи. Имаме достатъчно футболисти, като ще дойде времето на всеки един. За мен е най-важното да избера най-добрите за двубоя в неделя“, добави още той.

„Бил съм на доста места и стадиони, както и на доста кампове. Лудогорец не отстъпва по нищо на кампа на Интер. Не искам да коментирам другите отбори. Ще направим всичко възможно, за да стопим разликата и да станем първи. Не искам да споменавам бройката на отборите, на които отказах. Взех решението емоционално. Имах оферти от Европа и Азия, но важното е какво искам аз“, завърши опитният специалист. 

Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, представи официално новия старши треньор на тима Ивайло Петев. Петричев заяви, че е изключително развълнуван от факта, че специалистът се завръща в Разград.

„Аз съм изключително развълнуван от това събитие днес, защото имам удоволствието да Ви представя като нов старши треньор на Лудогорец добре познатия на всички вас Ивайло Петев. Защо съм развълнуван – защото преди 12 години се срещнаха моят и неговия път в Лудогорец и тогава заедно с него и с другите колеги, които започнахме това начало, с помощта на двамата собственици Кирил и Георги Домусчиеви, започнахме тухла по тухла да градим този клуб, който смея да твърдя, че вече е сериозен фактор в европейския футбол”, каза изпълнителният директор Ангел Петричев.

„Всеки, който чуе името на Лудогорец по цял свят, го споменава с огромно уважение. С Ивайло сме минали през много изпитания, спечелили сме много битки, в един определен момент по неписаните футболни закони, нашите пътища се разделиха, но ние винаги сме знаели, че рано ли късно пак ще бъдем заедно. През последните години нашата раздяла е била по-скоро на географски принцип и това, че са ни разделяли стотици, а понякога и хиляди километри, ние сме запазили връзката. Нашите фенове са го виждали не рядко да гостува на „Хювефарма Арена”, за да подкрепя Лудогорец. Той носи ДНК-то на Лудогорец в себе си. Всички сме много щастливи, той също, защото завръщайки се преди три дни видя много стари приятели”, допълни той.

„Ивайло Петев много бързо реагира на нашето предложение. Стиснахме си ръцете и след 2 часа бе в Разград, готов да поеме отбора. Аз съм му изключително благодарен, защото им една стара приказка – приятел в нужда се познава. Всички вярваме и съдейки от коментарите на нашите фенове, той е много радушно приет в нашия клуб. Знам със сигурност, че в последните години той не е завършил училището на Хари Потър, а бил треньори и не разполага с магическа пръчка. Той има и знанията, и опита, и куража, за да може всичко това, което искаме, да се случи”, изрази надежда Ангел Петричев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе