1506 нарушения на скоростта от началото на този месец до момента в Разградско

Снимка: Мехмед Азиз

630 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 20 до 26 март 2023 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОДМВР-Разград са съставили 514 фиша и 68 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи.

Установени са петима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При двама от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

YouTube

Прекратени са регистрациите на пет моторни превозни средства – в три от случаите причината е неправоспособност на шофьорите, в един – употребата на алкохол от страна на водача и в един – употребата на наркотични вещества.  

През посочената седмица са регистрирани четири пътно-транспортни произшествия, при които един човек загина, а други петима пострадаха, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

От началото на март на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград, са проверени 4923 превозни средства и 6113 лица. Установените нарушения на скоростните режими са 1506. Връчени са 77 електронни фиша. До 28 март на водачи-нарушители са съставени 1313 фиша и 271 акта оп ЗДвП.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе