Bwin – какво представляват Price Boost и Combi+ високите коефициенти

В последните години развитието на онлайн букмейкърите в България се случва с невиждани темпове. Един от букмейкърите, които следва тази тенденция най-силно е Bwin. Днес ще разгледаме техните механизми, които предлагат по-високи коефициенти за определени срещи и пазари – все по-предпочитан елемент от много потребители.

Време е да се запознаете с Price Boost – по-високи коефициенти за единични спортни събития

YouTube

Това е първата категория, която ще видите и може би тази, която ще посещавате по-често. От една страна заради по-големия избор от събития и пазари в нея. Тук характерното е, че опциите, които виждате са за конкретно спортно събитие. Това обаче не значи, че ще бъдат само единични залози. Може да има комбинирани пазари, просто се отнасят към един сблъсък. Може да срещнете маркети като двата отбора да отбележат, под/над голове, предложения само за първо или само за второ полувреме, отбор да спечели на нула, даден играч да отправи определен брой удари и прочие. Абсолютно всякакви маркети, без някакво ограничение до най-традиционните такива. Нещо, с което Bwin изпъква пред конкурентите си.

Ако решите да си направите сравнение, ще установите че коефициентите за даден пазар са наистина значително по-високи от стандартните за идентичен пазар без boost на ставката. И вие може да го проверявате конкретно за всяка среща. Може да отворите нейната страница, където се намират стандартните пазари и да сметнете разликата.

Ако искате да проверите това за комбиниран price boost, просто активирайте бет билдър и добавете конкретните пазари в него.

Да го разгледаме с пример. Срещата е Кристъл Палас – Уест Хям Юнайтед:

  • Чрез Price Boost имаме предложение за “Кристъл Палас да спечели срещата и двамата отбора да отбележат попадение” – с коефициент от 6.00.
  • Ако отворим Bet Builder и създадем същия залог, с двете опции, ще ни бъде предложен коефициент от 5.00.

Какво представлява Combi+

Този раздел е предназначен за феновете на правите колонки, но с мяра. Тоест такива, за които правата колонка е три, а не 13 срещи. Тук всички предложения се срещат само и единствено до пазара за краен победител от срещите. И както се досещате, за повече от един мач. Мачовете обикновено са три на брой, от една държава, в един ден. Виждате изредени три победителя от даден кръг. Случва се понякога да има комбинации с отбори от различни държави и надпревари. Най-интересно е, когато има срещи от европейските турнири.

Отново, тук разликата в ставките при Комби Плюс множествените, спрямо стандартните такива, е чувствителна. Разбира се, ще го разгледаме с пример, а вие по всяко време може да сравните, като просто добавите трите победителя във фиша си и погледнете в раздела за множествен залог на права колонка.

  • В Combi+ виждаме предложение да заложим на Сао Пауло, Ред Бул Брагантино и Палмейрас да спечелят – при коефициент от 8.00
  • Когато се опитаме да направим същия залог със стандартен фиш, виждаме коефициента да се движи около 7.00

Какви са условията, които трябва да имаме предвид?

Започваме от там, че двете функции са под една шапка и споделят идентични условия и правила. Най-важното, което трябва да имате предвид е, че не можете да правите комбинирани залози, използвайки посочените там селекции. Като да комбинирате повече от един Price Boost залог, повече от един Combi+ залог, помежду им или с всякакви други предвиждания в сайта.

Това са предложения, които могат да се играят като единични залози, с бележката, че сами по себе си съдържат повече от една селекция. Най-лесно ще ви бъде, ако ги приемате като права колонка, която се пуска с един клик. Имайки предвид положителната разлика в коефициентите, това ограничение не е кой знае какво.

Последното нещо, което трябва да знаете е, че тези опции НЕ са налични за залагане в реално време. Следете добре началните часове на срещите, защото може да се залага само преди старта им. Що се отнася до Combi+, там трябва да взимате началния час на срещата преди първия сигнал на най-ранния от включените мачове.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе