Спектакъл „В сърцето на гората“ в ДГ „Лудогорче“

Децата от група „Зайчета“ при ДГ № 2 „Лудогорче“ дадоха много ценен урок ,отправиха своето послание към жителите на планетата, призоваха всички нас да пазим богатствата с които природата щедро ни дарява.

Спектакълът  „В сърцето на гората“, който децата под ръководството на своите учителки – г-жа Алиева и г-жа Кирилова подготвиха и представиха пред родители и гости беше заключителния етап на един проект с разнообразни дейности, заложени в него. Основната цел, която екипа на групата си беше поставил е да формират у децата екологично поведение и екологосъобразен начин на живот  , отношение към природата, което да я съхрани и опази нейните природни богатства, нашата планета земя да остане завинаги красива, чиста и мирна, да бъде дом за хора, животни, растения.

YouTube

С много песни, танци и стихове децата  показаха, че в тях е запалена искрата на природолюбители.

Родителите на децата винаги са били наши партньори. С много въображение и креативна мисъл съвместно с децата те изработиха интересни модели от отпадъчни материали .За огромното старание и желанието с което подходиха при изработването на моделите те получиха грамоти и благодарствен адрес от госпожите.

Всички знания и умения, които се формират у децата в  детската градина имат за цел да ги направят добри и отговорни, постъпките им да бъдат разумни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе