Овергаз Мрежи стартира изграждане на нова газоразпределителна мрежа в град Разград

Уважаеми жители на град Разград и наши бъдещи клиенти,

Желаем да Ви информираме, че през настоящата година Овергаз Мрежи стартира изграждане на нова газоразпределителна мрежа в град Разград, което ще Ви даде възможност да се възползват от безспорните предимства и удобството на природния газ. Замяната на традиционните енергоносители с природен газ води до намаляването на вредните емисии и до подобряване състоянието на околната среда.

YouTube

Ако Вие сте избрали да се възползвате от предимствата на природния газ, ние ще Ви помогнем да газифицирате Вашия дом, така че да се радвате на максимален комфорт. В случай, че оставите в наши ръце изграждането на Вашата газова и отоплителна инсталация, ползите и предимствата за Вас ще са:

  • Оглед на място в рамките на 24 часа след регистриране на Вашата заявка, от експерт на дружеството, които ще Ви предложи най-оптималното решение за Вашия дом и ще Ви изготви оферта;
  • Предлаганите от нас газови уреди са от най-реномираните европейски производители на съответното оборудване, влаганите материали в изгражданите от нас инсталации са с най-добро качество;
  • Овергаз Ви осигурява гаранционно и извънгаранционно обслужване на Вашата газова инсталация и газовите Ви уреди 24 часа 7 дни в седмицата;
  • Изграждането на Вашата газова и отоплителна инсталация, доставката на газовите уреди може да бъдат изпълнени без необходимост от първоначална инвестиция от Ваша страна. Стойността на услугата не се оскъпява за периода на изплащане!

Оставаме на Ваше разположение на Националния информационен телефон 0700 11 110, на електронен адрес: [email protected], както и в клиентския ни център на ул.“В. Левски №11. При желание от Ваша страна може да Ви предложим безплатен оглед и консултация във Вашия дом. Услугата може да се заяви на тел. 0878 226 536 или на https://www.overgas-direct.bg/contact/.

Всички абонати, които сключат договор за изграждане на индивидуална инсталация и изберат газовият си уред от нас до 31.07.2023г., ще получат подарък до 350лв.

С уважение,

Екипът на Овергаз

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе