Спешен ремонт на тротоара на Панчоолу моста

Общинско предприятие „Ремонтстрой“ започна спешен ремонт на тротоара от дясната страна на Панчоолу моста. Това се налага поради увреждане на настилката на тротоара вследствие както на натовареността на участъка, така и на скорошно пътно произшествие. След инцидента се e наложила подмяна на две пана, а в момента се подменят и облицовъчните плочи с плочи от същия вид. Запълнена с бетон е пролука, образувала се под една от плочите.

Мястото на ремонта е обозначено с лента и конуси и се призовават гражданите временно да използват само тротоара от лявата страна на моста. Ремонтът се извършва от работници от ОП“Ремонстрой“ за сметка на бюджета на предприятието с възлагателно писмо от Община Разград за спешен ремонт.

YouTube

Очаква се при благоприятни метеорологични условия – без валежи, тъй като влиза вода във фугите – ремонтът да приключи за 24 май, за да могат да преминават безпрепятствено участниците в празничното шествие, както и ежедневният пътникопоток, който е много по-голям от дясната страна на моста, отколкото от лявата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе