С футбол, игри и забавления отбелязаха селищния събор на кубратското село Звънарци

Селищният събор на кубратското село Звънарци беше отпразнуван вчера. Поздравления към жителите и гостите бяха отправени от кмета на община Кубрат, Алкин Неби, от председателя на общинската организация на Движението за права и свободи, Онур Зайков, както и от кмета на селото домакин, Йълмаз Мехмед. На събитието присъстваха също кметове от други селища, сред които и кметът на съседното село Божурово, Юджел Юсеинов.

За празничното настроение на малки и големи жители и гости се погрижиха самодейците от местното Народно читалище „Васил Левски – 1932“, вокалната група към културния център и местният оркестър „Фараони“.

YouTube

Празничните събития в селото стартираха още сутринта с местно футболно дерби между отборите на „Млада гвардия“ от с. Звънарци и отбора на гостуващия тим „Реал“ от село Божурово. След оспорвана и напрегната игра двубоят завърши при резултат 5:4 в полза на домакините. За малчуганите от Звънарци бе организирана и детска забава с участието на героите от Аниматорна къща „Веселяците“ от град Русе.

Празникът на Звънарци завърши на площада с много хора, песни и отлично настроение.

С ФУТБОЛ, ИГРИ ЗА ДЕЦА И С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ ЗВЪНАРЦИ ОТПРАЗНУВА СЕЛИЩЕН СЪБОРСелищният събор на кубратското село…

Posted by Община Кубрат on Sunday, May 28, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе