Започват баскетболните финали за 13-годишните момичета и момчета от „Вълци-Разград“

Разградчанки ще посрещнат седемте най-добри школи в България в историческо за клуба първо домакинство на финали за подрастващи. В три дни, от 21 до 23 юни, ще се изиграят мачовете от груповата фаза между Вълци, Дунав 2016 Русе, Черно море Одесос, Левски, Локомотив София, Светкавица Търговище и Славия. В петък, 23 юни в 15:00 ч. е финалът. От клуба канят всички приятели на спорта да подкрепят нашите момичета. Първият мач на Вълчиците е в сряда от 18:00 ч. срещу Славия. Благодарение на Община Разград, финалният турнир ще се проведе в обновената зала Абритус,  която предлага отлични възможности за висок спорт.

Идната неделя в Силистра стартира и финалният турнир за момчетата до 13 години, като на четвърт финала в първия ден Вълци-Разград ще се изправят срещу Буба баскет в 15:00 ч. Конкуренцията е силна, като Вълците ще трябва да преборят силните школи на Академик Бултекс, Черно море Одесос, Балкан Ботевград, Буба баскет, Берое, Доростол Силистра и Шампион 2006.

YouTube

„Пожелаваме успех на всички състезатели! Поздравяваме девойките до 16 години, които са осми в България – нека това да е само началото!“, си пожелават от клуба. Те благодарят на всички спонсори и дарители, които правят участието във финалите възможно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе