Започна жътвата в Кубратско

Започна приемът на свежа реколта за 2023 година от ечемика в региона на Кубратско. Малко над 90 тона от най-ранната земеделска продукция вече са доставени в модерната зърнобаза „Агрикс България“ ЕООД, разположена в град Кубрат. Заедно с това се отбелязват и пет години от създаването на тази високотехнологична база за обработка и съхранение на зърнени и маслодайни култури в лудогорския град. Фирмата „АГРИКС“, като инвеститор и водеща търговска компания в тази сфера в България, успява да се утвърди със своите постижения.

Стартът на кампанията уважиха лично кметът на община Кубрат – г-н Алкин Неби, председателят на Общинския съвет в лудогорския град – г-н Хюсеин Юмеров, заместник-кметът г-н Мирослав Йорданов, както и управителят на зърнобазата г-н Светослав Косев и персонала на обекта. Домакините, водени от търговския представител на фирмата в района – г-жа Снежина Стоянова, спазиха старата традиция и посрещнаха гостите с хляб и сол. От своя страна, гостите отправиха пожелания за повече клиенти, добра реколта за земеделците и успешно предстоящи предизвикателства. Кметът Неби разгледа зърнобазата и изрази своето възхищение към служителите за отличните условия и постижения.

YouTube

Един от първите клиенти за сезона бе земеделският производител г-н Реджеб Скендер от село Звънарци. Той отбеляза отличните условия и обслужването, които получава от служителите и базата. Г-н Скендер подчерта, че се наслаждава на изключително високо ниво на експедитивност и коректност, като същевременно отчита добрите добиви. Сред първите клиенти на зърнобазата беше и г-жа Бахтигюл Джелил от село Беловец, която също изрази своето доверие в качеството на услугите и продукцията.

Зърнобазата в Кубрат разполага с изключителни условия, включително модерна лаборатория и съвременен склад с голям капацитет, който може да приеме до 13 000 тона продукция за качествено съхранение. Локацията на базата е удобна за транспортиране на земеделските продукти. Тя се гордее с добра инфраструктура, съвременни машини и сонди за проби, както и с челен товарач (фадрома), който е единствен по рода си в региона и областта. Служителите на зърнобазата гарантират отлични условия за съхранение на земеделските продукти.
Фирмата наблюдава зърнените пазари с голямо внимание и прави анализи, което й позволява успешно да реагира на динамичните промени в пазарната среда. Това позволява на фирмата да реагира своевременно и ефективно, осигурявайки си стабилно място на пазара.
Освен това, „АГРИКС“ активно поддържа партньорства със земеделските производители, осигурявайки им не само качествени услуги, но и необходимата информация и консултации за оптимално управление на техните култури. Фирмата има дългогодишен опит и експертиза в сектора на зърнените и маслодайни култури, което я прави надежден и компетентен партньор за земеделците.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе