Нов камион за сметосъбиране в Кубрат

Община Кубрат усъвършенства комуналните си услуги с чисто нов камион за сметосъбиране и сметоизвозване, който бе представен днес пред сградата на местната управа в града. Това е поредната придобивка за ОП „Чистота и БКС“ в Кубрат и се очаква да допринесе за по-ефективното функциониране на комуналната дейност в общината.

На огледа на новото превозно средство присъстваха кубратският градоначалник Алкин Неби, председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, заместник-кметът Мирослав Йорданов и специалисти от общинската администрация. Те изразиха увереност, че новата техника ще осигури по-качествени услуги на гражданите.

YouTube

Камионът е модел BMC „TUGRA 2032“ и разполага с най-съвременни и функционални качества, предоставяйки удобства за работа. Двигателят на машината е с мощност от 233 к.с. и се отличава с икономичност, като отговаря на европейските стандарти за околна среда Euro 6. Това означава, че вредните емисии при използването на камиона са сведени до минимум.

Новият камион е оборудван с бункер за отпадъци с обем 1,5 м3, което позволява събирането на големи количества отпадъци. Приемната вана на машината е изработена от износоустойчива стомана с дебелина на дъното 8 мм, гарантирайки издръжливост и надеждност по време на работа.

С придобивката на новия камион за сметоизвозване, Община Кубрат разполага вече с четири машини в своя автопарк. Ръководството на общината уверява гражданите, че комуналните услуги ще се изпълняват още по-качествено и целесъобразно.

С новата сметосъбирателна техника Общината продължава да подобрява комуналните услуги и да се стреми към по-чиста и подредена среда за своите граждани.

ОБЩИНА КУБРАТ УСЪВЪРШЕНСТВА КОМУНАЛНИТЕ УСЛУГИ С ПОРЕДЕН НОВ КАМИОНОбщина Кубрат усъвършенства комуналните си услуги с…

Posted by Община Кубрат on Wednesday, June 28, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе