Селищен празник в село Бисерци през уикенда

Селищен празник в село Бисерци под патронажа на Община Кубрат и Кметство с. Бисерци ще се проведе на 15 и 16 юли тази година. В рамките на празника на 15-ти юли (събота) ще се проведе седми турнир по борба на олимпийския шампион Хасан Исаев, който ще започне в 10:00 часа. Организатори на мероприятието са Община Кубрат, представлявана от кмета Алкин Неби, Кметство Бисерци, представлявано от кмета Алиш Арифов и заслужилият треньор Мустафа Кесман.

В турнира ще вземат участие представители от с. Острово, два клуба от гр. Глоджево, борци от гр. Цар Калоян, с. Езерче, гр. Исперих, гр. Кубрат, община Самуил, гр. Сливо поле, гр. Велико Търново, гр. Русе, Община Руен и гр. Дулово. В състезанието ще участват и млади надежди от подготвителните групи, включително момчета кадети. Борците ще се състезават за купи и медали, както и за най-голямата награда – златният пояс на олимпийския, световен и европейски шампион Хасан Исаев.

YouTube

Празничната програма в Бисерци ще продължи от 17:00 часа с детско шоу за най-малките, в което ще участват и очарователните приятели от Аниматорна група „Веселяците“. От 19:30 часа културната програма ще продължи с изпълнения на самодейни състави от Кубрат и Бисерци, както и с гостуването на Театрално-музикалния център „Назъм Хикмет“ от Разград.

На следващия ден, на 16-ти юли, от 10:00 часа ще се проведе футболно дерби между двата отбора на селото домакин и отборите на селата Божурово и Звънарци.

Събитието обещава интересни спортни и културни преживявания за местното население и гостите на село Бисерци през тези два дни.

БИСЕРЦИ СЕ ГОТВИ ЗА ВЪЛНУВАЩ СЕЛИЩЕН ПРАЗНИК Селищен празник в село Бисерци под патронажа на Община Кубрат и Кметство…

Posted by Община Кубрат on Monday, July 10, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе