Работна среща за организацията на „Национален мотосъбор Разград 2023“

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев участва в работна среща за организацията на Националния мотосъбор „Разград 2023“. Провеждането на събитието се възстановява след дълго прекъсване, последното му издание бе през 2017 г. Основен организатор е мотоклуб „Лудогорски братя“, съдействие обаче оказват и други институции, чиито представители се събраха в кабинета на г-н Добрев, за да обсъдят организацията на събора – Община Разград чрез отделите „Опазване на обществения ред“, „Икономически дейности“, Общинско предприятие „Паркстрой“, Общинско предприятие „Ремонстрой“, както и РУ на МВР-Разград.

16-тото издание на мотосъбора ще се проведе от 4 до 6 август в местността „Пчелина“. В дните преди началото му Община Разград ще осигури извършване на дезинсекция и дезакаризация на района на поляната, на която традиционно се провежда мотосъбора. Ще бъдат ремонтирани пешеходните мостчета, освежени постоянните тоалетни и поставени четири химически тоалетни. На поляната ще бъде осигурено прожекторно осветление.

YouTube

От Мотоклуб „Лудогорски братя“ съобщиха, че ще бъдат поставени заграждения около поляната, за да не се допускат до нея автомобили. Ще бъде обособен пункт за влизане на посетители на събитието. Място за паркиране на коли ще бъде обособено в долната част на поляната. Мотористите ще направят и традиционната си почетна обиколка на Разград в съботния ден около обяд.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе