Ивайло Петев: Олимпия е добър отбор, но всичко зависи от нас (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди домакинството на Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг н Шампионската лига.

„Условията не можем да ги избираме, надяваме се, че ще е малко по-хладно в 21,45 часа, но без значение каква ще е температурата, то и за двата отбора тя е еднаква. Пред нас стои един доста сериозен противник, за да се представим на ниво и да вземем добър резултат“, започна Петев.

YouTube

Относно лошия старт на сезона, специалистът коментира: „Случват се такива моменти на всеки отбор. Надявам се да сме си взели поука от двете загуби. Последните ни два мача показаха, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината беше, че играхме срамно. Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, то е много вероятно такива резултати да се случват“.

„Доста мачове изгледах на Олимпия. От месец и половина имат нов треньор. Всеки човек е различен. Казах в началото, че това е доста добър отбор. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал. Всичко си зависи от нас. Когато изживееш тежки моменти, трябва да си вземеш поука. Това вече е преживяно от нас. Изиграхме два добри мача, с енергия и смятам, че момчетата ще се представят на ниво“, каза още Петев.

„Когато стане всичко факт със Сундберг, вие първо ще разберете. Важен е мачът. Всеки може да говори каквото си иска и има пълното право. Знаете как се случват при нас нещата – когато има нещо конкретно, ще се знае. Квадво Дуа е готов да играе с Олимпия. Напълно е възможно да има изходящи трансфери при нас. Трансферният период свършва след месец и половина, така че всичко може да се случи“, каза още той.

„Всеки полага усилия в тренировките. Кой кога ще играе взимам решение аз. Аз съм доволен от цялата група, но е важно в мачовете“, добави Петев на въпрос за Тодор Неделев.“, добави Петев на въпрос за Тодор Неделев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе