Ивелина Игнатова поема длъжността заместник-областен управител на Разград

„С дългогодишния си опит не само като адвокат, но и като юрист в различни институции, ще съм полезна при изпълнението на едно от основните задължения на областния управител – да следи и да упражнява контрол върху законосъобразността на решенията на местната власт”. Това заяви при встъпването си в длъжност новият заместник-областен управител на Разград Ивелина Игнатова.

Игнатова бе представена днес на екипа на администрацията от областния управител Владимир Димитров. Двамата подписаха акта за встъпването й в длъжност. С добре дошла и с пожелания за успех от името на служителите я приветства главният секретар Михаил Тодоров.

YouTube

Ивелина Игнатова заяви, че вярва в респекта към закона. Според нея това е пътят към осигуряване на справедливост в обществото и постигане на просперитет в развитието на държавата. „Уверена съм, че новото ръководство ще изгради добър и успешен екип със служителите, който ще работи в интерес на хората от региона”, каза още тя. 

Ивелина Иванова е магистър по право, като е завършила Софийския университет „Климент Охридски”. В същия университет тя е придобила и  магистърска степен по специалността „Социална педагогика”. Работила е в Бюрото по труда, Областната дирекция на МВР и в Областна служба „Изпълнение на наказанията“. От десет години е адвокат на свободна практика в Разградската адвокатска колегия. Имат сериозен опит и в Районната избирателна комисия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе