Трескава подготовка за „Арената на титаните“ в Разград

Заместник-кметът Добрин Добрев участва в работна среща за организирането на състезанието „Арена на Титаните“. С инициатора на мащабната проява от типа на „Игри на волята“ и „Фермата“ Ивелин Иванов бяха обсъдени подробности около провеждането по атрактивен, но безопасен за участници и публика начин на надпреварата, в която са се записали за участие 28 човека.

„Арена на Титаните“ ще се проведе на 2 и 3 септември, събота и неделя. Мястото е Градския парк, под Пантеона, там, където по време на Есенния панаир се поставят атракционите. Около терена на игрите ще има заграждения. Община Разград е предоставила терена, ще бъде почистен и окосен участъкът, ще бъде поставено и ел.табло.

YouTube

Състезанието ще е благотворително, каузата е „Заедно за Ачо“. Откриването на проявата е от 9,00 ч. на 2 септември,  първата игра стартира в 9,30 ч., в събота надпреварата ще продължи до 19,30 ч., в неделя стартът е от 10,00 ч., в 12,00 ч. са финалите, а финалът – в 13,00 ч. Предвижда се награждаването да е от 14,30 ч.

В работната среща участваха и: директорът на ОП“Ремонтстрой“ Петър Петров, заместник-директорът на ОП“Паркстрой“ Николай Борисов, началникът на отдел „Опазване на обществения ред“ в Община Разград Йордан Маринов, специалистът „Спорт“ в Община Разград Златина Георгиева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе