Дневен хороскоп за 22 август 2023, вторник

Овен

Тази вторник може да ви се стори, че целият свят ви е забравил. Това не е така, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка. За значителен процент от представителите на зодия , денят е твърде емоционален, а не бива.

YouTube

Телец

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на . В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Рак

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Лъв

Днес не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за релакс и почивка. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите.

Дева

Днес може да бъдете въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против Вас. Днес не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда. Свойствената Ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Везни

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Скорпион

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Стрелец

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Козирог

Днес може да не сте в най-доброто си настроение, да бъдете много емоционални и да приемате много лично това, което другите Ви казват. Понякога другите може да не разберат колко стресирани се чувствате и да се опитват да Ви натоварят със собствените си нужди и проблеми.

Водолей

Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници, но е подходящ за тиха и спокойна работа, може и домакинска да е. Подредете нещата, изхвърлете натрупаните боклуци.

Риби

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе