Рекламното пано на жк „Орел“ с нови букви, Общината пита гражданите в какви цветове да се боядиса постаментът

Нови букви бяха монтирани днес на рекламното пано, обозначаващо началото на жилищен квартал „Орел“. Това се случва благодарение на фирма „Иноксис“ с управител Радомир Рашков и по инициатива на общинския съветник Ивайло Димитров – ръководител отдел „Оперативен“ във фирмата.

От името на ръководството на Община Разград заместник-кметът Добрин Добрев благодари на г-н Димитров за инициативата на фирмата, както и за отделеното от него лично време за реализация на проекта. По този начин, след като миналата година високият  5,5 м. монумент бе почистен и грундиран с антикорозионен грунд, продължава работата по възстановяването му в подобаващ вид – уточни г-н Добрев. Той допълни, че местната управа ще се допита до жителите на жк „Орел“ по отношение на цветовете, в които да се боядисат постаментът и буквите. Предложението е дизайнът да е на база цветовете на знамето на Община Разград зелено и бяло, но на ел. поща: [email protected] и на Фейсбук страницата на Община Разград се приемат и други предложения.

YouTube

Високите по 50 см. букви са изработени от стомана 235JR, върху тях е положено грундиращо покритие 3 в 1, което да предпазна надписа от неблагоприятни метеорологични условия. Изпълнението на дейностите се извършва от ОП“Паркстрой“ и квалифициран заварчик от фирма „САВ“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе