Разрешиха провеждането на протеста утре, мястото е пространството до бензиностанция Петрол

По постъпило уведомление за провеждане на протест, входирано в Община Разград от адв. д-р Калоян Монев, днес официално бе дадено разрешение за провеждането му, като от Общината разрешават следното:

„Разрешава се провеждане на обществено мероприятие митинг-протест на 25 август 2023 г. от 18,00 до 18,30 ч. на главен път Русе – Варна в пространството около бензиностанция Петрол и пътното платно, непосредствено пред този участък.

YouTube

Организаторът на протеста, съгласно Закона за събранията, митинги и манифестации следва да вземе необходимите мерки за осигуряване на реда при провеждането му, както и да не създава условия за нарушаване на обществения ред или безопасността на движението.

Органите на МВР да създадат необходимите предпоставки за нормалното и безопасно протичане на протеста с цел опазване на обществения ред и безопасността на гражданите, като за целта предприемат необходимите мерки за спазване на изискванията за място и времетраене на протеста и недопускане на инциденти и произшествия между протестиращите и собствениците на ППС, използващи пътя през горепосочения период.“

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе