ПП ГЕРБ издигна Галина Георгиева за кандидат за кмет на Разград

Днес бе представен кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в Разград, както и листата с кандидатите за общински съветници. Кандидатът за кмет е Галина Георгиева. 

„Професионалист, експерт, човек, който има богат опит в общинската администрация. Георгиева, освен всичко е и много добър човек, отзивчив, чувствителен към проблемите на хората“, сподели за кандидатът за кмет областният координатор на ПП ГЕРБ и настоящ областен управител на област Разград Владимир Димитров .

YouTube

„Вярваме, че градът ще бъде поверен в най-добрите ръце, когато тя спечели и си сформира екип. Издигаме един напълно подготвен за поста човек, който няма да губи време да се обучава. Нямаме грам съмнение, че е най-подходяща и че шансовете да стане кмет са налице. Може би е време жена да се заеме да направи Разград по-добро място за живот.“, сподели още той.

„Листата ни с общинските съветници отново е най-пъстра – в нея има млади хора, хора с опит, лекари, юристи, инженери – всички те сформират силен отбор, който може адекватно да работи в полза на общността.“, каза Димитров.

По време на регистрацията в ОИК – Разград присъства и народният представител Десислава Атанасова.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе