ХК „КУБРАТ“ с информация за възобновяване на мъжкия хандбален отбор

„Отново ще имаме възможността да се насладим на емоционални и интригуващи моменти на хандбалното игрище, благодарение на мъжкия отбор на град Кубрат. Отборът ще бъде съставен от млади и перспективни таланти от настоящата школа на клуба, както и от вече доста по-опитни бивши състезатели. Тези млади играчи носят със себе си не само ентусиазъм, но и неизмерим потенциал за растеж и развитие“, заявиха от клуба.

От друга страна, опитните бивши състезатели се завръщат, за да предоставят ценна подкрепа и лидерски качества на терена. С тази комбинация от младост и опит, отборът на Кубрат има всичко необходимо, за да се справи с предизвикателствата пред тях.

YouTube

Освен това хандбалистите ще се представят с нов и стилен спортен екип. Изцяло новата екипировка включва тренировъчни тениски и анцузи.

„Всички с нетърпение очакваме да научим повече за програмата на отбора, която без съмнение ще бъде изпълнена с вълнение и емоции. Не пропускайте домакинствата на ХК „КУБРАТ“ към края на годината, когато градът ще бъде свидетел на невероятни срещи и подкрепа за нашия отбор“, призоваха фенове на отбора.

С тази нова енергия, свежест и амбиция, ХК „КУБРАТ“ се надява да постигне големи успехи в сезона и да вдъхнови местната общественост с любовта си към хандбала. Нека да бъдем горди с връщането на мъжкия хандбал в нашия град.

Вълнуващи новини бяха споделени днес от ХК "КУБРАТ" с информация за възобновяване на мъжкия хандбален отбор."Отново ще…

Posted by Kubrat News on Saturday, September 23, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе