Вълци-Разград с две категорични победи на старта на сезона

Две от формациите на баскетболния Вълци-Разград започнаха ударно спортния сезон в Елитна група Изток, която събира най-добрите школи в Източна България.

С летящ старт започнаха момичетата до 14 години, които в събота изиграха силен домакински мач и победиха в първи кръг Дунав Русе 2016 със 74:27 точки. В зала Абритус те получиха подкрепа от публиката и със страхотни отигравания започнаха повече от уверено сезона.

YouTube

В неделя във Варна своя дебют в Елита направиха и момчетата до 14 години. Вълците надвиха Черно море Тича с категоричните 62:32 т.

И двата отбора излязоха на терена с новите екипи, подарени от Община Разград за постиженията на децата през миналия сезон. Припомняме, че отборите до 13 години – и момичета, и момчета, са вицешампиони на България за сезон 2022/23 година.

„Благодарим на всички, които допринасят за отличните условия, в които децата се развиват! Нашите адмирации за Лудогорско пиле, които вече шеста година подкрепят баскетболната общност и ни помагат да постигнем страхотно ниво!“, споделят от клуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе