Калоян Монев: Най-важното се случи – Разград се събуди!

Уважаеми съграждани,

Извървяхме дълъг и труден път и не можем да се откажем сега. Всички искаме едно и също – подреден град с чисти въздух и вода. Обединихме се и показахме, че Разград е жив. Няма да оставим никой да ни разедини и да ни заглуши. Няма да се оставим на провокации или на манипулации. Вече не могат да ни влияят с фалшиви новини или с опити да ни противопоставят един на друг. Най-важното се случи – Разград се събуди!

YouTube

Аз не съм изгубил своята вяра за по-добри дни за нас и децата ни. Ще продължа да се боря срещу всички онези, които остават глухи за проблемите на града ни, както го правя вече години наред в общинския съвет.

Наслушах се на обещания и оправдания, слушам ги и днес. Чувам само силните гласове на хората – по-силни от всяко поредно обещание.

Заедно можем да си върнем всичко, което ни беше отнето. Можем да си върнем подредения дом, за да има бъдеще за децата ни и спокойствие за родителите ни.

Дошло е време всички ние да решим по кой път искаме да вървим от тук нататък.

Днес Разград избира, а заедно сме силни! Вече го показахме и няма да спрем.

Номер 63 в бюлетината е гласът на всички нас в местната власт. В изборния ден помнете, че всеки един има значение и само ако останем обединени, можем да се изправим пред всяко предизвикателство. Имаме още много работа, но първите стъпки вече са направени и не просто вярвам, а ви уверявам, че сме на прав път.

Гласувайте сигурно и лесно с машина.

Аз съм Калоян Монев – кандидат за кмет на Община Разград и водач на листа съветници.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе