Проведе се традиционен концерт на МИГ – Исперих

На 26 октомври 2023 г. в киносалана към местното читалище Сдружение „Местна инициативна група „Исперих“ проведе традиционния си празник „Исперих – отворени пространства“.

Зам.-кметът Аксел Кючюк благодари на целия екип на Сдружението за доброто сътрудничество с Община Исперих и за подкрепата, която то оказва за местното икономическо и социално развитие. Той акцентира върху проектите, които се реализират в общината от началото на тази календарна година, и върху тези, чието стартиране предстои, а именно: изграждане на детски площадки в: с. Подайва, с. Белинци, с. Г. Поровец, с. Тодорово, с. Свещари, с. Вазово, както и на кът за фитнес на открито в с. Лудогорци и с. Йонково; стартиране на ремонтни дейности по източните трибуни на градския стадион и пространството около тях с обособяване на 1359 седящи места, изграждане на площадка за фитнес на открито, изпълнение на външно осветление за осветяване пространството пред обслужващата стадиона сграда, изграждане на автоматизирана поливна система и нова тревна настилка на терена на стадиона; основен ремонт и внедряване на енергоефективни мерки в т. нар. Борцова зала в гр. Исперих; извършване на ремонтни дейности и закупуване на обзавеждане за читалищата в с. Делчево и с. Вазово.

YouTube

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха Танцова школа „Фортисимо“ към Творителница „Да Винчи“, Танцов клуб „Ахинора“ гр. Исперих и младият гайдар Йордан Аргилов.

ЗАМ.-КМЕТЪТ АКСЕЛ КЮЧЮК ПРИСЪСТВА НА ТРАДИЦИОННИЯ ПРАЗНИК НА СДРУЖЕНИЕ „МИГ – ИСПЕРИХ“Тази вечер /26.10.2023 г./ в…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Thursday, October 26, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе