Мирослав Грънчаров преди балотажа в Разград: Уйдурмите с гласовете на хората не са наша практика

Знаем и сме убедени, че подобна уйдурма никога исторически не е носила победа в нашия град. Това заяви кандидатът за кмет на Разград Мирослав Грънчаров на пресконференция в отговор на въпрос за съществуваща договорка между БСП и ДПС да подкрепят кандидата на БСП на балотажа в неделя.

Представителят на “Продължаваме Промяната – Демократична България” влиза във втория тур на местните избори като водач след първия в неделя. Тогава кандидатите на ПП-ДБ постигнаха първи резултат и за общински съветници и обединението ще има най-голямата група от 9 съветници.

YouTube

“Проведохме много динамична кампания. Генерирахме много идеи, които се харесаха на гражданите на Разград, припознаха ги и ни подкрепиха на първия тур”, заяви Грънчаров пред представителите на медиите.

“Виждам, че 30 години в Разград нищо не е мръднало, управлява се от едни и същи хора, мързеливо, без посока и енергия, не позволяват да имаме развитието и стандарта на живот, който заслужаваме. Затова призовавам моите съграждани тази неделя да се събудим и да отидем до урните с ясното лице, че трябва да променим този град”, каза той и добави: “За мен ще бъде чест да бъда кмет на този град, защото тези хора ще гласуват за себе си”.

Народният представител от ПП-ДБ Антоанета Цонева призова всеки разградчанин да подкрепи Мирослав Грънчаров в неделя. “Призовавам всеки един гласоподавател да помисли дали иска да участва в реална, истинска победа, в един истински пробив, който да ни изведе на писта с много по-висока скорост на развитие. Всеки да си зададе въпроса дали иска да участва в развитието, което градът заслужава”, заяви тя.

Тя добави, че общинските съветници на ПП-ДБ влизат в управлението на Разград с много сериозна биография и експертиза. Групата ще бъде стабилен управленски екип, а в местния парламент ПП-ДБ ще си взаимодейства с останалите групи, за да може да се реализират приоритетите от програмата.

Антоанета Цонева също коментира възможностите за подкрепа за втория тур така: “Нашият призив е към всеки един гражданин на Разград, всеки един поддръжник към политическа партия: Елате в отбора на победата!”.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе