Добрин Добрев: Уверен съм в нашия общ успех

Уважаеми съграждани,

Измина първият тур на местни избори 2023 г. Благодарение на всички Вас и подкрепата, която ми гласувахте, аз отивам на балотаж и отново ще се боря за Вашето доверие на 5-ти ноември с номер 71 в  бюлетината.

YouTube

Благодаря на всички, които вчера упражниха правото си на глас и проявиха отговорност в избора на бъдеще за нашата община. Само активността на всеки един гражданин в изборния ден може да спре купения и корпоративен вот.

През изминалия месец на активна предизборна кампания Вие се запознахте с платформите на всички кандидати. Ангажиментите, които поех пред Вас, както и предложенията ми за развитието на община Разград, се различават от останалите с важната подробност, че аз знам как реално да бъдат изпълнени. Срещите ми с Вас допълниха и обогатиха програмата ми за управление. Отговорно мога да заявя, че тя вече не е само моя, като кандидат за кмет, а на всички жители на общината. Вярвам, че след тази неделя ще имаме възможността заедно да започнем и нейната успешна реализация.

Обещават ви бърза писта, но е добре да знаем дали това бързане ще води към развитие на община Разград и просперитет за нейните жители, или към бърз и сигурен провал. Имаме ли гаранция  за растеж или отново ще преживеем времена, в които вместо просперитет за всички хора, имаше облаги за малцина?

Аз Ви обещавам устойчивост в растежа, постигнат с много труд, постоянство и компетентна работа. Мандатът ми на кмет ще бъде пример за по-голяма близост между гражданите и Общината. Разград наистина ще стане нашият общ дом. Нашата чиста, подредена и сигурна община. Градът и селата ще продължат да се развиват, защото всички ние заслужаваме много повече! Силата да променяме и надграждаме е във всеки един от нас, Разград има нужда от действия в градация. Действия в полза на всеки един човек, всеки квартал, улица и населено място. Сигурен съм, че всеки един от нас иска това да бъде постигнато и всичко това е постижимо, с Вашата подкрепа и упоритостта, с която ще работим за всеки един жител на нашата община.

Тази неделя гласувайте с номер 71 в бюлетината.

Уверен съм в нашия общ успех! Благодаря Ви!

Добрин Добрев – независим кандидат за кмет на Община Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе