От понеделник затварят част от ул. „Перистър“ заради подмяна на водопроводи

От 8,00 ч. на 6 ноември до 17,00 ч. на 26 ноември се въвежда временна забрана за движение на пътни превозни средства по участък от ул. „Перистър“ в Разград – между ул. „Иглика“ и ул. „Кресна“.
Това се налага по искане на фирмата-изпълнител на проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“ за извършване на строително-монтажни ремонти. За посочения период се въвежда обходен маршрут на движение – ул. „Перистър“, ул. „Бузлуджа“, ул. „Ивайло“ и ул. „Странджа“.

Временната сигнализация в съответствие със съгласувания проект за временна организация и безопасност на движението преди започване на СМР по улицата трябва да се постави от фирмата-изпълнител на проекта – ДЗЗД“Хая Инвестрой 2017“.

YouTube

Припомняме, че проектът за подмяна на водопроводите в част от т.нар. Доброшка махала в Разград се реализира с финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Средствата, отпуснати на Община Разград – 2 652 569 лв., са 50% от необходимите средства за целия проект. Трасето по проекта е 12 км. водопроводи заедно с още около 10 км. сградни отклонения за близо 500 адреса. Интервенцията включва 7 улици в т.нар. Доброшка махала.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе