15 090 души избраха новия кмет на Разград

Изборният процес във всички 74 секции на територията на област Разград приключи. Няма данни за възникнали сериозни инциденти.

Създадена е необходимата организация за охрана при транспортирането на книжата и материалите от изборите до съответните ОИК.

YouTube

Към 20:00 ч. право на глас са упражнили 15 090 лица или 35,07 %. В момента тече броене на бюлетините, като официални резултати ще бъдат обявени по-късно днес.

Денчо Бояджиев обяви: „Успешен мандат, приятелю!“, стана ли ясен новият кмет на Разград?

В изборния ден звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград са издали 3 удостоверения на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас. В Разград са издадени 2 удостоверения, в Исперих –1.

До 19.30 часа днес служителите на „БДС“ връчваха новоиздадени лични карти, за които граждани са подали заявления през седмицата. От общо 4 документа в Разград е връчена 1 лична карта, в Исперих – 3 лични карти.

Общо постъпилите сигнали за изборни нарушения в ОДМВР-Разград през днешния ден са 11. Съставени са 5 предупредителни протокола. Материалите по отработените сигнали са изпратени по компетентност в прокуратурата.

Образувани са 3 досъдебни производства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе