Ученици от Завет подчертаха важността на толерантността чрез зашеметяващо видео

Уникална инициатива представиха учениците от Клуб „Изкуствен интелект в училище“ и Фото клуб „СУ Фото Арт“. Тези творчески умове представиха видео, което не само поразява с визията си, но и подчертава важността на толерантността в нашето общество.  Създадено чрез иновативния подход на Клуба по изкуствен интелект и заснето професионално от Фото клуб „СУ Фото Арт“, това видео предава послание за приемане и уважение. Проектът се отличава с уникален сценарий, изцяло генериран от изкуствен интелект ChatGPT, и включва събития и моменти, които ни насърчават да видим красотата в различията.

YouTube

Процесът на създаване на това видео беше истинско предизвикателство, но учениците успешно преодоляха всички трудности. Технологичният напредък, предоставен от изкуствения интелект, допринесе за уникалната изразителност на проекта.

Този проект е само началото. Учениците имат амбициозни планове за бъдещи проекти, насочени към прославянето на културното разнообразие в училището и общината. Ще се радваме, ако отраците този вълнуващ момент за учениците. Това ще е допълнително мотивация за тях.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе