България ще участва в Международното изложение „Зелена седмица Берлин 2024“

Министерският съвет одобри участието на Република България в Международното изложение за земеделие, хранително-вкусова промишленост и градинарство „Зелена седмица Берлин 2024“, което ще се проведе от 19 до 28 януари 2024 г. в гр. Берлин, Федерална република Германия. Страната ни ще участва за 33-ти път с национален щанд.

Международното изложение за земеделие, хранително-вкусова промишленост и градинарство „Зелена седмица Берлин 2024“ е най-голямото в света международно изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост.

YouTube

Събитието привлича посетители от над 70 държави, което е отлична възможност за представяне и популяризиране на широк спектър от български земеделски продукти, храни и напитки.

Разходите по подготовката и участието на Република България са за сметка на бюджета на Министерството на земеделието и храните, с изключение на тези, които ще бъдат обезпечени от Държавна помощ „Помощ за участие в изложения“.

През 2023 г. Международното изложение „Зелена седмица Берлин“ привлече над 1400 изложители от 60 страни и над 300 000 посетители.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе