Дневен хороскоп за 2 декември 2023, събота

Овен

Тази събота укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

YouTube

Телец

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на . Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Близнаци

Днешният ден ще протече по-приятно и спокойно от предишните. Ще се чувствате съпричастни към това, което се случва около вас и това ще ви достави удоволствие. Не се хващайте на примамливи приказки за бързи печалби, разсъждавайте логично.

Рак

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Лъв

Ден на успешно преодоляване на трудности. Можете да разрешите някои важни работни въпроси, да намерите влиятелни съюзници. Добър ден за започване на работа по нови търговски проекти; те дори може да са по-печеливши, отколкото си мислите.

Дева

В личния живот са вероятни промени към по-добро. Вие не само се разбирате добре с любимите хора, но и се досещате за техните истински желания и намерения, можете да изпълните мечтата на човек, който ви е скъп.

Везни

Днес се включете в творчески проекти и изразете иновативните си идеи. Отделете време за забавления и развлечения, които ви зареждат с енергия. Подкрепете и мотивирайте приятели или колеги, които се нуждаят от вдъхновение. Бъдете щедри и открити към нови възможности.

Скорпион

Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Стрелец

Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими.

Козирог

Днес може да бъдете въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против Вас. Днес не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда. Свойствената Ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Водолей

Преследвайте щастието упорито и се отдайте на забавления. Планирайте следващия си ход в бизнес план.

Риби

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че го довършете днес, но максимално се концентрирайте, за да не се получат грешки. Флиртът на работното място няма да е мираж.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе