Още образователни институции споделиха опит с кубратския секретар Надие Карагьозова през месец декември

В периода 9-16 декември 2023 г. едно средно училище и две детски градини  от страната се запознаха с темата „Организационно поведение на пътя“, включена в превантивно-образователната програма на местната комисия „Превенция в училище“. Същата присъства и в каталога на няколко обучителни организации за квалификация и обучение на педагогическите специалисти.

YouTube

В последните три години, заради дискусионния характер на срещите, предложението на богат набор от педагогически решения за валидиране знанията на учениците, както и разчупеният стил на поднасяне на информацията прави темата на кубратския секретар търсена, желана и предпочитана.

В посочения период педагогическите екипи на СУ „Св.св. Кирил и Методий“- Сърница, ДГ „Здравец“-Ихтиман и ДГ „Мечо Пух“ имаха възможност да опреснят, надградят и да получат насоки как по–атрактивно да разглеждат основните акценти, свързани с повишаване на пътната култура у подрастващите и да осъзнаят необходимостта от постоянната превенция в посока повишаване чувствителността на всички участници в движението – пешеходци, пътници и водачи на МПС, за намаляване агресията на пътя.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе