Учителка – член на ПК „Наркооп“-Кубрат, спечели голямата награда от Националната КООП томбола

След вълнуващото теглене на националната КООП томбола в Централния Кооперативен Съюз – София, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници, лек автомобил „ШКОДА“ намери новия си собственик, отново в град Кубрат. Това е третият автомобил, спечелен от членове на Кооперацията в лудогорския град, след 2014 г., 2019 г. и сега, през 2023 г.

През 2023 г. 174 лоялни членове и активни клиенти от ПК „НАРКООП“ – Кубрат бяха сред участниците в националната КООП томбола. Най-голямата награда беше лек автомобил от марката „ШКОДА“, спечелен от член на ПК „НАРКООП“ – Кубрат, училищният преподавател в ПГ – Кубрат, Тадженур Велиева.

YouTube

„Честито на късметлийката, редовен клиент на КООП-магазина на ул. „Гурко“ в град Кубрат. С пожелание за безпроблемно и приятно шофиране!“, заявиха от ръководството на Потребителната кооперация в Кубрат, представено от Искра Антонова.

Томболата привлече участници от цялата страна, като правото на участие имаха тези, които са кооперативни членове и са направили покупки за не по-малко от 1200 лева през годината, съобщиха организаторите.

За спечелената награда Тадженур Велиева изказа огромни благодарности към любимата КООП верига с пожелание към всички за същия късмет като нейния, за здраве, весели празници и много щастие. Тя също благодари на магазиниерите на обекта на улица „Гурко“ в Кубрат, на председателят на кооперацията г-жа Искра Антонова и на всички, които стоят зад тази чудесна инициатива. В заключение гордата собственичка на спечеленият автомобил заяви с усмивка, че на Коледа наистина стават чудеса.

Новото возило победителката ще получи лично в началото на Новата 2024 година в София.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе