Благотворителен коледен базар в подкрепа на 18-годишния Мартин Христов

Кметът Добрин Добрев се включи в Благотворителен коледен базар в подкрепа на 18-годишния Мартин Христов.

Събитието се проведе днес в Детска градина „Детелина” по инициатива на Обществения съвет в градината. Родител предложил да се организира благотворителния базар, а Общественият съвет със съгласието и помощта на директора Недялка Цанева подготвил провеждането на събитието.

YouTube

Артикулите, които се продаваха на базара, са изработени от родителите заедно с децата им, повечето от сувенирите са свързани с предстоящите Коледни и Новогодишни празници или други български традиции. Базарът бе отворен между 16 и 18 часа днес, като потокът от родители и деца не спираше. Утре събраните средства ще бъдат преведени по сметката на болния Марти.

Кметът Добрин Добрев избра да закупи една от най-красивите и изработени по традиционен начин сурвакници, както и още няколко коледни сувенира.

Той поздрави родителите от Обществения съвет за благородната инициатива, както и ръководството на детското заведение за подкрепата и за това, че децата в нея се възпитават на милосърдие и добротворчество. Кметът Добрин Добрев допълни още, че това е поредната инициатива в Разград, организирана за лечението на Марти и обединяваща жителите на града в името на добрата кауза да отворят сърцата си в подкрепа на болното момче. Община Разград също оказва съдействие при организирането на част от тези събития.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе