Коледари и танцьори изненадаха служителите в Община Кубрат (ВИДЕО)

С чудесна коледна изненада бяха зарадвани днес служителите на Общинската администрация, особено кметът Алкин Неби. Изненадата, по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници, беше поднесена от чудесните танцьори на Танцов клуб „Валенс“ от СУ „Христо Ботев“ в град Кубрат, с ръководител Валентина Димитрова. Също така, участва и група коледари, водена от ръководстводителя Цветалина Генчева и директора на СУ „Христо Ботев“, г-жа Росица Христова.

Коледарите от 9-ти и едно момче от 5-ти клас посетиха лично кмета Алкин Неби, изпълнявайки песен. Кабинетът на кубратския градоначалник беше изпълнен с пожелания за здраве, късмет и благополучие. Коледарите, както налага традицията, бяха наградени с парични дарения и други скромни подаръци. След кратък разговор с кмета, гостите поздравиха администрацията с народен танц, в който се включи и самият кмет, заедно със служителите на Общината.

YouTube

Пожелания за светли и уютни празници, както и успех в бъдещето на този пост, кметът Неби получи от директора на най-голямото училище в общината, г-жа Росица Христова. Щастливи емоции във всички предизвика и малкият Найден Димов от II-ри „а“ клас към най-голямото училище в общината, който поздрави администрацията с пожелания и народен танц.

„Решихме и тази година да изненадаме служителите на Общината, като им пожелаваме да бъдат преди всичко живи и здрави, да работят все така упорито и, разбира се, да работят за просперитета на общината,“ заявиха инициаторите, които добавиха, че училището им днес е посрещнало и Дядо Коледа, който и този път пристигнал не със шейна, а с мощен мотоциклет.

КОЛЕДАРИ И ТАНЦЬОРИ С ИЗНЕНАДА ЗА КМЕТА И ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В КУБРАТС чудесна коледна изненада бяха зарадвани…

Posted by Община Кубрат on Friday, December 22, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе