Проведе се вторият етап на общинския конкурс за рецитация на стихотворение, посветено на Васил Левски в Исперих

В Заседателната зала на Община Исперих днес /15.02.2024 г./ се проведе вторият етап на общинския конкурс за рецитация на стихотворение, посветено на Васил Левски.

Кметът Белгин Шукри и директорът на Профилирана гимназия „Васил Левски“ Дияна Петрова връчиха наградите на финалистите, които представиха на живо своите вълнуващи изпълнения. Организаторите поздравиха децата и учениците за отличното им представяне в конкурса и за желанието им да се преклонят пред великото дело на Апостола. Кметът Белгин Шукри благодари на техните родители и учители за това, че ги възпитават в истинско родолюбие и ги учат да почитат великите личности и дела в българската история.

YouTube

С думи на признателност за положения труд и за желанието на младите таланти да се изявят като достойни наследници на Апостола се обърна и председателят на журито г-жа Виолета Драева-Богданова.

Конкурсът е една от традиционните прояви, с които Община Исперих и Профилираната гимназия в града почитат годишнина от гибелта на Васил Левски и се организира за шеста поредна година.
И тази година по традиция организаторите на проявата подготвиха благодарствени писма до семействата на всички 105-ма участници и до директорите на образователните институции, чиито възпитаници изявиха рецитаторските си умения.

В Заседателната зала на Община Исперих днес /15.02.2024 г./ се проведе вторият етап на общинския конкурс за рецитация на…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Thursday, February 15, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе