Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров сервират „Спанак с картофи“ в Разград на 12 март

„Спанак с картофи” е една безумно смешна и същевременно интелигентна, съвременна комедия. Тя е световен хит, поставен в повече от 23 страни, сред които: Германия, Русия, Чехия, Италия. Страни, в които футболът е огледало на живота, който ни заобикаля – от политика до псуващия фен.

„Пиесата ни разказва за живота и сблъсъка на трима мъже, заключени в съблекалня на един футболен стадион. Тези мъже са футболни съдии и всеки от тях носи в себе си свой проблем, своя тема, в които всички ние ще припознаем както самите нас, така и действителността, в която живеем.

YouTube

Тримата футболни съдии, техните взаимоотношения, страсти, игри, техните конфликти, това са три съдби преплетени през призмата на футбола и поднесени с невероятни комични ситуации и диалози, които ще разсмеят всеки от нас“, казва за постановката режисьорът Богдан Петканин.

Картофите и спанакът се обичат и това комедийно ястие го доказва нагледно. А когато са приготвени с масло, а не с олио, и са покрити с дебел слой мляко, яйца и натрошено сирене, ще го заобичате и вие. Особено когато ги поднесяте топли и добавите в чинията три лъжици гъсто кисело мляко. Имайте предвид, че това ястие Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов обикновено го поднасят към 19.00 часа и с изключени телефони.

А защото печените картофки със спанак са по-вкусни, когато са приготвени с повече спанак, не бива да намалявате количеството, посоченов списъка с продукти. Можете да намалите морковите, лука, чесъна, но никога, никога спанака… То съветват забъркалите комедийното ястие, което ще може да бъде сервирано в Разград на 12 март от 19.00 часа в залата на Общинския културен център.

СПАНАК/КОМЕДИЯ – 900 гр;

КАРТОФИ/ДРАМА – 300 гр;

ЛУК/МЕЛОДРАМА- 100 гр;

ЧЕСЪН/ ПОЕЗИЯ – 1 глава;

МАСЛО/ САТИРА – 125 гр;

ЧЕРЕН ПИПЕР/ ЧЕРЕН ХУМОР – 1 ч.л.

СОЛ (на вкус).

И всичко това се готви 1.45 мин. от Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов.

12 март, вторник, 19.00 часа, зала Общински културен център

Билети от 30 и 35 лв.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе