„Вълци-Разград“ с нови победи

Още победи донесоха в актива на клуба баскетболистите на СКБ „Вълци-Разград“, като за последните три месеца – от декември до момента – отборите имат регистрирани впечатляващите 32 победи и едва 6 загуби в държавните първенства за подрастващи. Постижението говори за качеството на работа на треньорите и таланта и усилията, които състезателите са вложили в интензивни тренировки.

В последния си домакински мач от редовния сезон в Елитна група Изток в петък вечер момчетата до 14 години поднесоха красива победа на зрителите в зала Абритус и победиха утвърдената школа на Берое Стара Загора със 69:46 точки. Мач преди края на редовния сезон Вълците са лидери без загуба и се отправят с висока заявка към републиканските финали. Постижението им дава право на участие и в турнира за Купата на БФБ.

YouTube

В събота във Варна победа с 61:59 точки постигнаха и девойките до 16 години в мач от Елитна група Изток срещу Черно море Одесос ЖБК. Истински спектакъл, изнесоха Вълчиците, които в десети кръг на първенството имат само 1 загуба!

Момчетата до 12 години също зарадваха публиката със сърцата игра на турнира в Шумен в събота! Състезателите на Бойко Асенов записаха победа срещу домакините от Шумен с 43:32 точки и служебна победа срещу Черно море Тича-1 – поради нарушение в Правилника на държавните първенства за подрастващи.

От клуба изказват своята признателност на дарителите, които спомагат за развитието на талантите на разградските деца – на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, „Мизия глас“, „Семпе груп“, „Дин пропъртис“ и всички индивидуални дарители!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе