Първокласници и кубратската комисия посветиха Деня на щастието на абитуриентите в Кубрат

Международният ден на щастието – 20 март, подобаващо отбелязаха възпитаниците на Ш. Исмаил от СУ „Христо Ботев“ в партньорство с местната комисия в Кубрат. Изненадата им беше за абитуриентите от същото училище, които само след броени седмици ще поемат по нов път. С кратка музикална програма малчуганите  поздравиха какичките и батковците и смело разсъждаваха върху понятието щастие. Със специално ушити тениски за случая с един от символите, с който показваме щастието – детелинката, първокласниците спечелиха симпатиите на гостите.

YouTube

В края на срещата всеки зрелостник получи ръчно изработена от децата картичка с пожелания и по една четирилистна детелинка.  От своя страна те и тяхната класна ръководителка Нина Цонева, почерпиха малчуганите за приятната изненада. Първокласниците заявиха, че през целия ден ще споделят щастието със свои връстници,  като посетят и други класове.

С инициативата местната комисия благодари и на зрелостниците, които са били част от инициативите на клуб „Емпатия“, оставили и споделили хубави спомени – Берна, Тюлин, Джерен, Симге, Виктор, Преслава, Селин, Селзан и др. Събитието още веднъж подчерта, че позитивното поведение, което изграждаме всеки ден ни кара да се чувстваме щастливи, уверени, спокойни и среда, в която те господстват, агресията и насилието място не намират.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе