Над 100 деца играха заедно баскетбол в зала Абритус (СНИМКИ)

Вътрешното състезание на спортен клуб по баскетбол „Вълци-Разград“ премина с много настроение, изненади и награди за труда и постоянството на състезателите.

Първи на терена излязоха първокласниците в школата – момичета и момчета показаха хъс и умения с топката. Заслужени първи медали грабнаха всички с пожелание винаги да се трудят така упорито. Да ги подкрепят в залата бяха както техните родители, така и по-големите състезатели на клуба, които получиха и специален подарък – тренировъчна екипировка, целево дарение от фирма „Строймонтаж“. Дарението обхваща 100 състезатели на клуба, които поне от една година тренират и се състезават за клуба, и е поощрение за тяхното постоянство и успехи на терените в цялата страна.

YouTube

Във втората част от турнира състезатели от 2-ри и 3-ти клас измериха сили и показаха впечатляващ потенциал. „Децата, които видяхме днес на терена, са бъдещето на този спорт не само в нашия град, но и в България. Затова поощряваме всички да продължават да спортуват, да живеят активно, да бъдат дейни и в училище, да показват умения и да не спират да се учат, защото успехът е пред тези, които не се отказват.“, коментираха от клуба.

„За пореден път зала Абритус се изпълни с хора, с детски смях, скърцане на маратонки и тупащи топки и в това е смисълът на нашата работа. Благодарим на Община Разград за условията в залата!“, споделиха още те.

Организаторите благодарят за подкрепата на дарителите: „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, „Мизия глас“, „Семпе груп“ и „Дин пропъртис“ с чиято помощ децата получиха тениски, медали, грамоти, тетрадки, стикери. Солети „Хрус-Хрус“ бяха дарени за всички в турнира специално от фирма „Млин-97“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе