18-годишен стреля с пистолет по двама младежи в Разград

18-годишен младеж е задържан за стрелба от автомобил по пешеходци. За инцидента информират от полицията в областния град.

Случката се разиграла около 22.50 часа на 29 март на кръстовището между улиците „Дунав“ и „Васил Левски“ в Разград. Докато пресичали на пешеходна пътека двама младежи на 17 и 19 години, до тях спира сив на цвят „Мерцедес“ и през отворено стъкло водачът произвежда изстрел с пистолет, без да ги нарани. Сигналът за инцидента е подаден в полицията на 30 март.  При извършения оглед на местопроизшествието е намерена гилза от газово оръжие.

YouTube

Започнато е разследване по чл.325, ал.1 от НК. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия е установено, че извършител на деянието е 18-годишен от град Попово. След поискано съдействие от ОДМВР-Разград лицето е задържано от служители на РУ-Попово в управлявания от него „Мерцедес“, собственост на 27-годишния му брат. В колата е открит и газов пистолет, марка „Зораки“. Извършителят е задържан за срок до 24 часа и приведен в РУ-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе